Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Airflow före efter 

Tandhälsa är av största vikt för vår övergripande välbefinnande, och regelbunden tandvård spelar en avgörande roll i att upprätthålla starka och friska tänder. En modern metod som har blivit allt mer populär är Airflow tandrengöring. 

Före Airflow behandling:

Innan du genomgår en Airflow tandrengöring är det viktigt att förstå ditt nuvarande tandhälsotillstånd. Tandläkaren kommer att undersöka din mun och ta hänsyn till tandsten, plack, missfärgningar och andra faktorer. 

Airflow steg för steg:

Airflow tandrengöring är en avancerad teknik som involverar en kombination av luft, vatten och en speciell pulverblandning för att effektivt ta bort plack, missfärgningar och beläggningar från dina tänder och tandkött. Genom att använda tryckluft på ytan av dina tänder, avlägsnas envisa beläggningar och fläckar utan att skada emaljen och tänderna.

Efter Airflow tandrengöring:

Efter en Airflow tandrengöring kommer du att märka omedelbara förändringar i din munhälsa och utseendet på dina tänder. Här är några av de positiva effekterna:

  1. Renare Tänder: Airflow-tekniken tar effektivt bort plack, missfärgningar och matpartiklar från ytan av dina tänder, vilket resulterar i en märkbart renare och fräschare känsla.
  2. Förbättrad Tandhälsa: Genom att ta bort plack och beläggningar minskar risken för karies och tandköttssjukdomar, vilket förbättrar din övergripande tandhälsa.
  3. Strålande Leende: Eftersom missfärgningar och beläggningar avlägsnas, kommer dina tänder och leende bli vitare.
  4. Minskad Känslighet: Airflow-tandrengöring kan också minska känsligheten genom att ta bort ytrester som kan orsaka obehag.

Slutsats:

Airflow tandrengöring är en effektiv och skonsam metod för att förbättra din tandhälsa och estetik. Genom att ta bort envisa beläggningar och fläckar kan du uppnå ett renare leende och en friskare mun. Kom ihåg att boka en tid för en tandläkarundersökning och diskutera med din tandläkare om Airflow tandrengöring är lämplig för dig.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

{{form}}

Du kanske även skulle vara intresserad av

No items found.

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn
Tack så mycket! Vi hör av oss så snabbt vi kan.
Oj! Nu gick något fel. Testa igen.