Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Vi strävar efter att vara bäst

Vår vision är att vara en förebild inom tandvårdsbranchen. Vi är i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och kan erbjuda våra patienter en unik och högkvalitativ patientupplevelse. Med vår patientcentrerade tandvård i kombination med modern teknik och patientutbildning kan vi erbjuda våra patienter en trygg och professionell tandvård genom hela livet.

tandcentrum karlstad kristinehamnkarlstad specialist och allmäntandvård tandhygienist
karlstad kristinehamn tandcentrum tand kliniker

En familjeägd tandvårdssaga med höga ambitioner

Vår resa började med att placera vår destination:  Som ett familjeägt företag med djupa rötter inom tandvården insåg vi vår potential att göra skillnad för tandvården i vår region. 2019 etablerade vi vår första mottagning i Karlstad. Med en vision om att skapa tandvård i världsklass. 
Efter att vi fått mycket bra omdömen och feedback av våra patienter kände vi att vi kan nå ut till fler patienter genom att etablera oss i ytterligare en stad i Värmland. Kristinehamn blev vår nästa destination, där vi öppnade vår klinik 2021.  
 
 
Vi stod starka i tron att vi skulle kunna erbjuda samma högkvalitativa tandvård till ännu fler människor och drivna av visionen växte vår ambition till verklighet när vi 2023 stolt presenterar Sveriges modernaste klinik på över 1000 kvadratmeter.  
 
 
Vårt driv och målmedvetenhet har tagit oss ännu ett steg längre - vi har vårt egna tandtekniskalaboratorium och utbildningslokaler för att dela vår kunskap med kollegor och patienter i hela landet. Dessutom har vi lanserat vår egen podcast som gör det lättare för dig som patient att se hur vi jobbar för att uppnå våra mål.  
Med glädje och stolthet tar vi steget mot att bli Värmlands ledande tandvårdskedja – en värmländsk företagssaga, tillsammans med våra kollegor och patienter.

Värderingar och grunden som formar våra kliniker

Patienten i fokus

Vi sätter våra patienters välmående och vårdbehov i fokus. Hos oss är varje patient unik och vi ser hela människan.

Högkvalitativ tandvård

I framkant med den digitala utvecklingen erbjuder vi endast tandvård med högst standard.

Utveckling

Tandvården blir allt mer digitaliserad och vi utvecklas hela tiden inom området för att alltid kunna erbjuda den senaste tekniken för våra patienter.

Trygghet

Vi strävar efter att skapa en lugn vårdmiljö för våra patienter och vårat team. För oss är det viktigt att du som patient känner dig lugn och trygg hos oss.

Omdömen från vår tandvårdsfamilj

Ni har överträffat alla mina förväntningar. Jag känner mig som en ny person med ett fantastiskt leende! Stort tack till alla på Tandcentrum

Magdalena Forsberg

Har genomgått en stor behandling hos er och kan äntligen le igen utan att oroa mig. Det är otroligt hur naturliga och bekväma implantaten känns.

Per Vikström

Jag är förbluffad över resultatet av min implantatbehandling. Det ser och känns som mina egna tänder, och jag är så tacksam för den professionella och smidiga processen.

Magnus Höglund

Vi som jobbar här på Tandcentrum

En genomgående atmosfär av värme, omtanke och modernitet kommer att prägla varenda en av våra kliniker. Våra kliniker strävar efter att erbjuda en sammanhängande upplevelse av högkvalitativ vård, gemenskap och en modern tandvårdsapproach som omfamnar varje patient som en del av vår ständigt växande tandvårdsfamilj.

Kristinehamn

0550-57 57 50

Kungsgatan 46A, Kristinehamn

Läs mer

Karlstad Strand

054-21 21 28

Våxnäsgatan 148, Karlstad

Läs mer

Karlstad City

054 – 21 21 28

Södra Kyrkogatan 10, Karlstad

Läs mer

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn