Akut tandvård i Karlstad

Snabb och tillgänglig tandvård när du behöver i Karlstad

När en akut situation uppstår är det viktigt att veta att du har tillgång till pålitlig och professionell akut tandvård. I Karlstad är vi här för att erbjuda dig den omedelbara hjälp du behöver när du står inför akuta tandproblem. Vi förstår att sådana situationer kan vara stressiga och smärtsamma, och vårt engagerade team är dedikerat att ge dig den bästa och effektiva vården för dig.

Akut tandvård i Karlstad

Här är en lista på några av de behandlingar vi kan hjälpa dig med nästan på samma dag i Karlstad.

  • Tandvärk och tandkänslighet
  • Avslagen tand eller tandförlust efter en olycka
  • Skadade fyllningar eller kronor
  • Akut infektion, svullnad eller abscess.
  • Smärtlindring

Oavsett ditt akuta tandvårdsbehov kan du lita på oss för kompetent och erfaren tandvård.

Vår tillgänglighet och flexibilitet

Vi tar emot akutpatienter måndag till fredag mellan 08:00 - 16:00, vi här för att ta emot ditt samtal och boka en tid för dig så snart som möjligt. Vi förstår att akuta problem ibland behöver prioriteras och vårt team bokar in dig för akutbehandling oftast samma dag som du ringer in. Du kan också boka in dig via hemsidan online och boka dig den tiden som passar dig bäst.

Vår erfarna personal

Vår personal består av erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Vårat tandvårdsteam är specialiserade på att hantera akuta situationer. Vi har den kunskap, expertis och utrustning som krävs för att snabbt och effektivt bedöma och behandla ditt akuta tandproblem. Givetvis utför vi all vår tandvård med dig i fokus och du får vara med och bestämma vad för typ av behandling du vill ha. Du får alltid ett kostnadsförslag innan någon behandling utförs, även på dina akuta tandvårdsbesök i Karlstad.

Boka akut tandläkartid idag

Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

Vår tandvårdsfilosofi

Vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga tandvården. Vi tror på att erbjuda personlig tandvård till varje patient som kommer till oss för akut tandvård. Vi strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan känna dig lugn och säker med din tandläkare.


Kontakta oss för akut tandvård i Karlstad

Vänta inte med att boka tid vid akuta besvär. Hos oss har vi erfarna tandläkare med mycket kompetens redo att hjälpa dig när du behöver. Väntar man med att boka akuttid finns risk att situationen förvärras och att en mer invasiv behandling måste ske för att kunna återupprätta en god munhälsa. Därför är det viktigt att du kontaktar oss så fort du känner något obehag så att man får titta på tänderna. Ring oss för att boka en akuttid eller eller boka en tid direkt hos oss i Karlstad via onlinebokningen. Din tandhälsa och välbefinnande är vår högsta prioritet, tveka inte.

Du kanske även skulle vara intresserad av

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn