Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Vad kostar det att bleka tänderna?

Vad är priset för tandblekning?

Ett vitt leende kan göra underverk för ditt självförtroende och din utstrålning. På Tandcentrum erbjuder vi professionell tandblekning för att hjälpa dig uppnå det där strålande leendet du alltid drömt om. Men vad kostar det egentligen att bleka tänderna? Låt oss gå igenom det tillsammans.

Vad är professionell tandblekning?

Professionell tandblekning är en säker och effektiv metod för att ljusa upp missfärgade tänder. Till skillnad från över disk-produkter ger tandblekning utförd av en tandläkare betydligt bättre och säkrare resultat. Behandlingen kan utförs med individuellt anpassade skenor som du använder hemma.

Kostnaden för professionell tandblekning

Priset för tandblekning kan variera beroende på vilken typ av behandling du väljer och vilken omfattning du behöver. Här är några faktorer som kan påverka kostnaden:

  • Grad av missfärgning: Om dina tänder är mycket missfärgade kan det krävas fler behandlingar för att uppnå önskat resultat. Då kan du behöva köpa till flera blekmedelssprutor.

Vill du ha vitare tänder?

Boka din tid direkt online för vitare tänder.

Prisexempel

För att ge dig en uppfattning om kostnaderna för professionell tandblekning på Tandcentrum, kan vi dela upp dem i några olika kategorier:

  • Hemma-behandling med specialgjorda skenor:  2995kr

Dessa priser är endast riktlinjer och det kan variera.

Sammanfattning

Att investera i en professionell tandblekning är ett utmärkt sätt att förbättra ditt leende och ditt självförtroende. På Tandcentrum är vi dedikerade till att erbjuda dig säkra och effektiva tandblekningsbehandlingar till rimliga priser. Vi rekommenderar att du bokar en konsultation för att diskutera dina behov och få en mer exakt kostnadsuppskattning. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en tid.

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

{{form}}

Du kanske även skulle vara intresserad av

No items found.

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn
Tack så mycket! Vi hör av oss så snabbt vi kan.
Oj! Nu gick något fel. Testa igen.