Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Våra nöjda patienter berättar

Ni har överträffat alla mina förväntningar. Jag känner mig som en ny person med ett fantastiskt leende! Stort tack till alla på Tandcentrum

Magdalena Forsberg

Har genomgått en stor behandling hos er och kan äntligen le igen utan att oroa mig. Det är otroligt hur naturliga och bekväma implantaten känns.

Per Vikström

Jag är förbluffad över resultatet av min implantatbehandling. Det ser och känns som mina egna tänder, och jag är så tacksam för den professionella och smidiga processen.

Magnus Höglund

Kom för en second opinion och kände direkt skillnaden. Är så glad att jag bytte till er i Karlstad och är nu tryggare än någonsin med min tandläkare. Jag fick en omfattande tandvårdsbehandling med rotfyllningar och tandkronor. Är jättenöjd med resultatet och slipper nu dra ut min tand i onödan. Tack så mycket!

Björn Svensson

Jag är väldigt nöjd med bemötandet och hjälpen jag fick hos er. Fick tid väldigt snabbt som ny patient och fick allting förklarat väldigt bra i detalj. Jag är väldigt nöjd med behandlingen jag fått av er och ser fram emot att nu bara komma på återbesök en gång om året. Rekommenderas varmt!

Linda Nordqvist

Mitt första besök blev en glad överraskning. Jag är livrädd för tandäkare men när besöket var över fattade jag inte riktigt att jag varit hos en tandläkare. Har aldrig känt mig så trygg som jag gör hos Tandcentrum. Mycket proffsigt och bra omhändertagande av alla på kliniken. Jag rekommenderar alla tandvårdsrädda att söka sig till er! Tack!

Malin Eriksson