Våra specialister

I dagsläget finns det långa köer och vi hoppas att kunna minska dessa köer och att fler kan få den hjälp de behöver. Har ni några frågor är du välkommen att höra av dig.

Skicka remiss

Alexander Babazadeh

specialist inom tandimplantat

Hos oss jobbar även Tandläkaren Alexander Babazadeh som är specialist inom kirurgi och implantat behandlingar.

Alexander har flera års erfarenhet inom denna yrkesroll och har gjort sin specialistutbildning i Tyskland.I dagsläget finns det långa köer och vi hoppas att kunna minska dessa köer och att fler kan få den hjälpen de behöver.

Vi tar emot remisser för konventionell rotbehandling, apikal kirurgiska ingrepp, implantat, CBCT-röntgen och smärtutredning. Vi arbetar alltid med moderna endodontiska behandlingar, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Har ni några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Skicka remiss
tandläkare karlstad tandcentrum
tandläkare karlstad tandcentrum

Gustavo Cardenas Sorondo

specialist inom endodonti

Hos oss Jobbar Tandläkaren Gustavo Cardenas Sorondo som utbildad endodontist från Spanien. Han har tidigare jobbat 13 år på folktandvården i Munkfors. Där har han tagit emot intern-remisser samt jobbat som nish-tandläkare inom endodonti.

Skicka remiss

Solweig Pikner

specialist inom radiologi

Vår specialist i radiologi, Solwei Pikner hjälper våra och våra remittenter få utlåtanden för CBCT och Kefalostat inom 1 arbetsvecka. Solweig har en gedigen och lång erfarenhet inom dental radiologi och vi är stolta att ha henne som sammarbetspartner.

Skicka remiss
radiolog karlstad tandcentrum

Ta steget mot en frisk tandhälsa

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn