Tandbrygga priser

Priser för tandbryggor i Karlstad och Kristinehamn

Är du i behov av en tandbrygga och letar efter rimliga priser i Karlstad eller Kristinehamn? Med våra erfarna tandläkare är vi här för att erbjuda dig en personlig tandbrygga till rimliga priser.

Vi förstår att kostnaden för tandvård kan vara en viktig faktor när det gäller att fatta beslut om din munhälsa. Därför är vårt främsta mål att göra tandbryggor så tillgängliga och prisvärda som möjligt för våra patienter i Karlstad och Kristinehamn. Med vårat eget laboratorium levererar vi hög kvalité till bra priser.

Vårt erfarna team av tandläkare och specialister tar sig tid att lyssna på dina unika behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa tandbryggor som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande, samtidigt som vi håller kostnaderna i åtanke.

Vi tror på att erbjuda transparenta priser och inga dolda avgifter. Därför kommer du att få en tydlig och rättvis uppskattning av kostnaden för din tandbrygga innan behandlingen påbörjas. Priset på en tandbrygga börjar från 15 000 kronor.

Oavsett om du behöver ersätta en enskild tand eller flera tänder, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativ tandvård till ett pris som du är nöjd med. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra patienter och strävar efter att erbjuda en personlig och omtänksam tandvårdsupplevelse.

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få reda på mer om våra prisvärda tandbryggor i Karlstad och Kristinehamn. Vi ser fram emot att hjälpa dig att återfå ditt leende till ett pris som passar dig.

Vill du ersätta en saknad tand med tandbrygga?

Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

Omtänksamma garantier på tandbrygga

Vi på Tandcentrum är stolta med att ge en mycket omtänksam och generös garanti på våra tandbryggor som utförts på våra egna laboratorium.

Garantiförutsättningar

Vid utlämning av den nya tandbryggan eller ska patienten få ta emot information om våra garantier och de förutsättningar som gäller.

De krav som ställs i samband med protetisk behandling i form av till exempel en tandbrygga:

  • Behandlingen är fullständigt betalad
  • Tänderna får inte utsättas för onormal belastning eller ytterligare trauma
  • Patienten måste följa ordinerade munhygien och eventuella kostråd.
  • Patienten kommer på kontinuerliga kallelser för att bibehålla garantin.

Du kanske även skulle vara intresserad av

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn