Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Pris på tandimplantat

Vad kostar ett tandimplantat? 

Vad är implantat tänder? 

Tandimplantat är titanskruvar som opereras in i käkbenet under tandköttet. De fungerar som din nya tandrot och ger en säker grund för permanent förankring av konstgjorda tänder.

På marknaden finns det billiga tandimplantat och dyrare tandimplantat produkter vilket gör att priserna varierar kraftigt från klinik till klinik. Vad ska man tänka på när man väljer klinik för tandimplantat behandling? 

Tandimplantat med titthålsoperation

Våra implantatbehandlingar är fokuserade på kvalité och långsiktig prognos på tandimplantat behandlingen. I Karlstad har vi ett ordentligt operationsrum där du som patient opereras i en operationssal vilket gör våra tandimplantat behandlingar mer patientsäkra. Komplikationer för implantat tänder är låga om behandlingen utförs på korrekt sätt. Vår fokus är på kvalité vid implantatbehandlingar så att du som patient kan känna dig trygg och säker. Vi jobbar med 3D röntgen för att se hela käkbenet och planerar våra tandimplantat fall i datorprogram. Vi vet vart ditt tandimplantat ska sitta i käkbenet innan du kommer på operation. Det gör att vi kan erbjuda implantatbehandling med titthålsoperation, vilket gör att läkningen går väldigt smidigt och blir extremt minimal invasivt.

Tandimplantat ser ut och känns som naturliga tänder, vilket gör att du kan tugga bekvämt, tala självsäkert och le utan att behöva oroa dig för löst sittande tandproteser.

Boka kampanj för implantatkonsultation 199:-

Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

Vad kostar ett tandimplantat?

Kostnaden på en implantat tand beror på hur många implantat du behöver. Priset för en tand hamnar mellan 29 000 till 40 000 kronor exklusive några rabatter. och då tillkommer vissa kostnader för komponenter. Vid stora behandlingar blir kostnaden hög. Via tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet får du en ersättning för 50 procent av försäkringskassans referenspris vid ett ingrepp på mellan 3 000 och 15 000 kronor och ersättning för 85 procent av referenspriset om ingreppet kostar mer än 15 000 kronor.


Omtänksamma garantier på tandimplantat

Vi på Tandcentrum är stolta med att ge en mycket omtänksam och generös garanti på våra tandimplantat behandlingar och fast protetik som utförts på våra egna laboratorium.

Garantiförutsättningar

Vid utlämning av den nya implantat tanden eller den protetiska ersättningen ska patienten få ta emot information om våra garantier och de förutsättningar som gäller.

De krav som ställs i samband med protetisk behandling i form av till exempel tandimplantat:

  • Behandlingen är fullständigt betalad
  • Tänderna får inte utsättas för onormal belastning eller ytterligare trauma
  • Patienten måste följa ordinerade munhygien och eventuella kostråd.
  • Patienten kommer på kontinuerliga kallelser för att bibehålla garantin.

Boka kampanj för implantatkonsultation 199:-

Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

{{form}}

Du kanske även skulle vara intresserad av

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn
Tack så mycket! Vi hör av oss så snabbt vi kan.
Oj! Nu gick något fel. Testa igen.