Erbjudande på Invisalign – 1 756 kr i rabatt! Mer info hittar du här.

Vad är hollywood smile?

En Hollywood-smile är synonymt med glamour, självförtroende och enastående estetik. Det är ingen överraskning att allt fler människor letar efter möjligheter att få ett leende som imiterar den lysande utstrålningen hos Hollywood-stjärnor. I detta blogginlägg tar vi dig med på en resa genom hollywood smile processen om hur vi skapar dig ett  hollywood smile före och efter resultat som du kommer älska. Dessutom är vårt eget labb och erfarna tandtekniker en avgörande faktor för att skapa fantastiska resultat. Det är vi ensamma med I hela värmland. 

Vad är hollywood smile?

Hollywood smile är en estetisk tandbehandling som strävar efter att förbättra utseendet på ditt leende på alla möjliga sätt. Det handlar inte bara om tänderna själva utan även om att skapa en harmoni mellan tänderna, tandköttet och ditt ansiktsdrag. Detta kan omfatta tandblekning, tandreglering, tandimplantat, skalfasader. Allt för att ge dig ett leende som liknar de ikoniska Hollywood-stjärnornas. Oftast använder vi skalfasader när vi gör hollywood smile för att avverka så lite som möljligt på dina egna tänder. 

Eget labb

Vi förstår att varje leende är unikt, och det är därför vi har vårt eget dentala laboratorium och erfarna tandtekniker. Genom att ha kontroll över hela processen kan vi garantera att resultatet är noggrant anpassat till dina önskemål och ansiktsdrag. Vårt team av skickliga tandtekniker arbetar nära dig och din tandläkare för att skapa skräddarsydda lösningar som ger ditt leende den perfekta estetiska touchen.

Hollywood smile steg för steg:

Här är en översikt över de steg som ingår i skapandet av din egen Hollywood-smile:

  1. Konsultation och Bedömning: Din resa börjar med en noggrann konsultation. Tillsammans med din tandläkare och våra tandtekniker diskuteras dina önskemål och behov för att skapa en individuell behandlingsplan.
  2. Digitala Avtryck och Design: Genom avancerad digital teknik tas exakta avtryck av dina tänder. Dessa avtryck används för att skapa en digital design av din "Hollywood smile" och ger dig en första glimt av det slutliga resultatet.
  3. Behandlingsfas: Beroende på dina behov kan behandlingen innefatta tandblekning, tandreglering, skalfasader eller andra estetiska ingrepp. Vår avancerade teknik och erfarna tandtekniker säkerställer att behandlingen är effektiv och skonsam.
  4. Anpassning och Justering: Tandteknikerna arbetar noggrant med att skapa dina skräddarsydda tandlösningar. 
  5. Slutgiltigt Resultat: När dina porslinständer är klara, cementeras de på dina tänder. Du kan förvänta dig ett leende som är det du önskat dig vid konsultationen och som förbättrar din övergripande ansiktsaestetik.

Slutsats:

En Hollywood-smile är inte längre bara för stjärnor på vita duken – det är för alla som vill ha ett leende som strålar av självförtroende och skönhet. Med vårt eget labb och erfarna tandtekniker kan vi leverera resultat av högsta kvalitet på ett snabbare och mer effektivt sätt. Ta det första steget mot din drömleende genom att boka en konsultation och låt oss guida dig på vägen mot din egen "Hollywood smile" som kommer att tända upp varje rum du går in i.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

{{form}}

Du kanske även skulle vara intresserad av

No items found.

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn
Tack så mycket! Vi hör av oss så snabbt vi kan.
Oj! Nu gick något fel. Testa igen.