Implantatkonsultation 199:-

Saknar du tänder och vill ersätta dom med hjälp av tandimplantat? Träffa vår implantatspecialist med specialisering från toppmodernt universitet i Tyskland.

tandcentrum priser behandlinger karlstad bleka täderna

Vi är unika med implantat

Med topmodern teknik 3D planerar vi alla implantatbehandlingar i datorprogram innan de utförs på patient. Detta för att säkerställa resultat och utförandet av behandlingen innan operationen utförs. Vi vet alltså hur resultatet blir innan vi påbörjar en operation!

Vi är unika med att ha eget laboratorium i kliniken. Därför kan vi erbjuda en kvalité på våra implantatbehandlingar som är i världsklass! Det är vi extremt stolta över.  På labbet produceras våra egna porslinständer med högsta kvalité för alla våra patienter.

Vad som ingår i kampanjen:

  • Du får träffa vår specialist och ställa alla dina frågor
  • Ifall du är en god kanditat för implantatbehandling
  • Ifall vi kan gå vidare med behandling
  • Vad en behandling skulle kosta för dig
  • Hur behandlingen skulle gå tillväga för ditt fall
  • Fortsatt behandling utan någon längre kö!
Boka tid

Omdömen från vår tandvårdsfamilj

Jag är förbluffad över resultatet av min implantatbehandling. Det ser och känns som mina egna tänder, och jag är så tacksam för den professionella och smidiga processen.

Besökte Tandcentrum efter att min framtand gått sönder vid en cykelolycka. De kunde på samma besök dra ut det som var kvar av tanden och samtidigt operera in ett implantat där. Sedan fick jag en provisorisk tand och gick därifrån som om inget hade hänt. Är fortfarande imponerad och rekommenderar dom till alla.

Efter att ha stått i kö i över ett år på sjukhuset för en implantatbehandling kom jag till Tandcentrum. Där fick jag snabb service och ett fint bemötande. Det slutade med att jag fick behandling inom 1 månad efter mitt första besök. Kostade lite mer men var värt varenda krona

Flera flexibla betalningsalternativ för att du ska kunna betala på det sättet som passar dig

Swish

Vi har ingen kontanthantering på kliniken men det går bra att betala med Swish.

Avbetalning

Hos oss går det bra att delbetala din behandling i upp till 24 månader med 0% ränta. Den smidiga avbetalningen sker via SVEA och PayZmart.

Kortbetalning

Möjligheten att betala med vanligt konto- eller kreditkort finns alltid tillgängligt.

Ta steget mot en frisk tandhälsa

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn