Undersökningskampanj

Undersökning för nya patienter: 499:-

Få koll på dina tänder och tandkött. I undersökningen ingår komplett tandstatus av varje tand, tandkött med 4 röntgenbilder, enklare tandstensborttagning och polering. Är det en omfattande behandling som ska planeras kan det ibland krävas fler röntgenbilder eller ytterligare besök för samtal med tandläkaren om val av behandling.

tandcentrum priser behandlinger karlstad bleka täderna

Vad som ingår

Vi ger dig en plan i samråd med dig för hur vi ska gå vidare med behandlingar ifall det behövs. Du får i slutet av undersökningen ett kostnadsförslag.

  • Komplett status av varje tand
  • Genomgång om tandkött och mjukvävnader
  • 4 röntgenbilder
  • Enklare tandstensbottagning
  • Polering
Boka tid

Omdömen från vår tandvårdsfamilj

Har tidigare gått på folktandvården och bytte över till Tandcentrum och är jättenöjd! Alla är så trevliga och undersökningen var superbra. Fick bra information och så fick jag med mig prover hem för att se vad som skulle funka för mig. Rekommenderar Tandcentrum för alla mina vänner.

Bokade tid för en kampanjundersökning och blev överraskad hur noggrann den genomfördes. Är mycket nöjd med Tandcentrum och kommer aldrig byta tandläkare igen.

Allt var proffsigt och trevligt på Tandcentrum. Tandhygienisten beskrev allting så man förstod och vi bokade in en tid för att laga ett hål redan om två veckor. Superbra service!

Flera flexibla betalningsalternativ för att du ska kunna betala på det sättet som passar dig

Swish

Vi har ingen kontanthantering på kliniken men det går bra att betala med Swish.

Avbetalning

Hos oss går det bra att delbetala din behandling i upp till 24 månader med 0% ränta. Den smidiga avbetalningen sker via SVEA och PayZmart.

Kortbetalning

Möjligheten att betala med vanligt konto- eller kreditkort finns alltid tillgängligt.

Ta steget mot en frisk tandhälsa

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn