Lagningar

Vid mindre hål i tänderna gör vi lagningar av komposit fyllningsmaterial. Lagningen kommer både se och kännas naturlig. Vi gör konventionella lagningar med komposit.

Hållbara lösningar med porslinsmaterial

När tänderna har större hål och skador rekommenderar vi mer hållbara lösningar med porslinsmaterial. På så sätt bevarar vi tänderna över längre tid och ger en bättre prognos på behandlingen. Detta görs då med Protetik som är ett samlingsnamn för kronor, fasader, inlays, onlays och broar.

Byt gamla amalgamfyllningar till kompositfyllningar

Vid undersökning besöket kan tandläkaren eller tandhygienisten påpeka att tidigare amalgamfyllningar har över tid spruckit eller fått försämrade kanter mot tanden. Detta gör att fyllningen inte längre är tät och bör bytas ut. Då bokar vi in tider för att byta ut gamla amalgamfyllningar till kompositfyllningar.

Andra behandlingar

No items found.

Kontakta oss

Karlstad City

Södra Kyrkogatan 10, Karlstad

Karlstad Strand

Våxnäsgatan 148, Karlstad

Kristinehamn

Kungsgatan 46A, Kristinehamn

Boka tid

Snabba svar på vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga här, så tveka inte på att höra av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan med ett svar.

Ställ din fråga till oss

Vad kostar akut tandvård?

Kostnaden för akut tandvård är väldigt svårt att avgöra innan någon diagnos ställs. Det är därför vi inte kan ge ut ett fast pris på akut tandvård för alla behov ser olika ut. Det vi kan garantera är ett kostnadsförslag innan någon behandling utförs som du får ta del av och godkänna. Ett akut besök hos oss börjar initialt från 650kr. Därefter kan vi presentera en lösning för dina tandbesvär.

Jag har akut tandvärk, när borde jag söka tandläkartid?

Man ska ej gå långa perioder med akut tandvärk då det kan förvärra situationen med ökad risk för större infektioner och inflammationer. Har du akut tandvärk rekommenderar vi att du bokar en tid omgående. Du kan snabbt och smidigt boka en tid online hos våra tandläkare i Karlstad och Kristinehamn. Vi har korta väntetider och kan oftast erbjuda akuta besök inom någon dag, oftast samma dag.

Resultat från tidigare patienter

No items found.
Visa smilegalleri

Ta steget mot en frisk tandhälsa

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn

Bläddra igenom vår kunskapsbank

Läs mer