Skalfasader utan slipning

Perfekt leende med skalfasader utan slipning av tänderna

Drömmer du om ett strålande leende utan att behöva genomgå slipning av dina tänder? Då är skalfasader utan slipning den perfekta lösningen för dig! På vår tandläkarpraktik i Karlstad och Kristinehamn erbjuder vi skonsamma skalfasader som ger dig det leende du alltid drömt om. Tack vare vårat eget laboratorium har vi all den modernaste utrustningen för att skapa dina skalfasader utan slipning under ett och samma tak.


Vad är skalfasader utan slipning?


Skalfasader är tunna skal av porslin som placeras över dina befintliga tänder för att förbättra deras utseende och täcka eventuella ojämnheter. Man kan justera färg, form och symmetri för att få ett perfekt leende. Det bästa är att skalfasaderna appliceras utan slipning av dina naturliga tänder, vilket innebär att du behåller så mycket av din naturliga tandsubstans som möjligt.

Med skalfasader utan slipning kan du få ett vackert och symmetriskt leende på ett skonsamt sätt. Vårt erfarna team av tandläkare tar sig tid att skapa skalfasader som är skräddarsydda för dig och dina estetiska mål. Vi går igenom vad du önskar och ser till att få prova ut formen av ditt nya leende med en provisorisk konstruktion innan vi sätter igång med tillverkningen av de permanenta skalfasaderna.

Vi förstår att varje patient är unik, och därför erbjuder vi en personlig och omtänksam tandvårdsupplevelse. Vi är här för att lyssna på dina önskemål och förse dig med den bästa möjliga tandvården utan att tvinga dig att kompromissa med din naturliga tandsubstans.

Priset på skalfasader hos oss för en hel käke börjar från 45 000 kronor

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta reda på mer om skalfasader utan slipning i Karlstad och Kristinehamn. Låt oss hjälpa dig att uppnå det leende du förtjänar på ett skonsamt och effektivt sätt.

Vill du ha skalfasader?

Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

Omtänksamma garantier på skalfasader

Vi på Tandcentrum är stolta med att ge en mycket omtänksam och generös garanti på våra skalfasader som utförts på våra egna laboratorium.

Garantiförutsättningar

Vid utlämning av dina skalfasader ska patienten få ta emot information om våra garantier och de förutsättningar som gäller.

De krav som ställs i samband med protetisk behandling i form av till exempel skalfasader:

  • Behandlingen är fullständigt betalad
  • Tänderna får inte utsättas för onormal belastning eller ytterligare trauma
  • Patienten måste följa ordinerade munhygien och eventuella kostråd.
  • Patienten kommer på kontinuerliga kallelser för att bibehålla garantin.

Du kanske även skulle vara intresserad av

Boka en tid idag och upplev vår professionella tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Det går bra att boka en tid online eller kontakta oss så ringer vi upp.

akut tandvård tandcentrum karlstad kristinehamn